Nadat in oktober 2021 de eerste boom voor de BuitenStad werd geplant – als vertrekpunt voor de samenwerking tussen eigenaar, ontwikkelaars en gemeente – werd de Nota van Uitgangspunten Buitenstad Hoorn in mei 2022 officieel aangenomen door het College van B&W. Op dit moment (juni 2022) zijn de gesprekken met omwonenden en belanghebbenden in volle gang. Als alles goed verloopt, kan begin 2024 begonnen worden met de transformatie van het huidige bedrijventerrein naar de nieuwe, groene woonstad zoals-ie bedoeld is.

 

 

 

 

 

 

Het Masterplan moet natuurlijk nog verder uitgewerkt worden in gedetailleerde ontwerpen voor de gebouwen, de appartementen, de binnenhoven. Daarna kan worden gestart met de realisatie, in verschillende bouwfasen. Over het eerste woningaanbod en de prijzen zal waarschijnlijk in het 3e/4e kwartaal van 2023 meer bekend zijn.

 

 

 

Ja, dat kan. We houden u dan graag op de hoogte via een e-mail nieuwsbrief, die ongeveer eens per 2 maanden zal verschijnen. Zodra er bekend is hoe het woningaanbod er (in de eerste fase) precies uit gaat zien, ontvangt u daarover natuurlijk op tijd bericht, zodat u uw voorkeur en wensen kenbaar kunt maken. Welkom! U kunt de nieuwsbrieven op elk gewenst moment weer opzeggen, natuurlijk.

 

Ik wil graag op de hoogte blijven!

* verplicht veld
Naam: *
Woonplaats:
E-mailadres: *
Telefoon:
 

 

Voor het verzenden van onze nieuwsbrief is het nodig dat wij persoonsgegevens verwerken, lees hier hoe wij dit doen.

Volg het project op de socials!

U kunt het nieuws behalve in ons nieuwsbrieven ook vinden op de socials: